Final Year Project

Tahun ini merupakan tahun yang sangat pening dan memenatkan buat diriku yang bergelar seorang pelajar yang hebat.  ( Ini betul2, bukan cobaan)

Bermula daripada semester ini, projek akhir tahun ku akan bermula. Ditambah dengan kelas yang tak putus-putus, aku gagahkan diri cuba mencari ruang menaip proposal yang akan ku bentangkan tak lama lagi.

Stress datang mencurah-curah bagaikan tak kenal erti kesabaran. Aku hanya mampu melihat stress itu datang tanpa dapat menolaknya. Ku gagahi kepala otakku yang sempit ini cuba menggunakan semaksima yang mungkin untuk masa depan yang lebih indah.

Untuk pertama kali aku bingung memikirkan apakah sebenarnya final year project. Ilmu aku bagaikan kosong. Ke memang kosong hah? Korek punya korek, masih tak jumpa-jumpa. Oh ilmu, mana kamu menghilang. Datanglah kepadaku. :(

Apa yang mampu aku buat hanyalah berdoa semoga sem ini dan seterusnya akan ku dapat lalui dengan tenang dan berjaya. InsyaAllah



Encik Ji : 2 semester terakhir berada di UPM sebelum menuju ke latihan industri.


7 Komen untuk "Final Year Project"

oh UPM?
fakulti apa. mihmihmih

en ji buat projek pasal tanah yerk...u can do it...hehe

Assalamualaikum, saya singgah sambil follow blog ni :)

Gdluck ! HAHAH awk tau ? Nisa bru je abes m'stresskan diri. FYP ritu supervisor sja nak dera mx buad go kart seijik. Caye dop ? HAHAH tpi kami bt perubahan. Mini bike,yg bertemakan go green. Alhamdulilah. No1 dlam jabatan :D

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HANDAYANI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan kunjungi situs/website AKI MAULANA ~>KLIK DISINI<~  yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X