Hadiah untuk si Isteri

Hadiah apa yang patut untuk diberi kepada si Isteri? kalo bukan isteri pun, orang yang tersayanglah.

agak-agak citarasa perempuan ni macam mana?

sekurang-kurangnya diberi satu barang yang boleh buatkan dia tersenyum, sampai melompat-lompat pun ok gak.

ini bukan hadiah hari jadi, mahupun hari ulangtahun . Ada duit lebih sikit, apa kata beli hadiah tuk dia yang bertungkus-lumus dalam rumahtangga.

kalo korang , perempuan, hadiah apa yang korang nak? Yang boleh buat korang senyum?

kalo korang, lelaki, hadiah apa yang korang selalu bagi? Yang boleh buat korang puas hati?


Encik Ji : nak tahu je :)
23 Komen untuk "Hadiah untuk si Isteri"

Selalunya aku bagi member2 pompuan aku bunga, perfume, baju, kek, dan kdgkala brg perhiasan spt kotak muzik, subang, rantai dan cincin... aku tgk diorg hepi je terima apa2 asalkan ianya drpd org yg diorg kenal dan sayang.

perempuan ni cepat tersentuh. cukuplah kalau lelaki tu ingat tarikh2 penting,a simple text pun boleh buat dia senyum sepanjang hari. kalau nak bagi dia lagi seronok,*khas utk psgn dh kawin* tlg dia buat keja rumah satu hari,masak utk dia. it's enough,takpayah hadiah mahal2. ni pandangan sy la,org lain taktau la

hadiah kasih sayang berganda2 setiap hari.perempuan akan rasa dihargai kalau mcm tu.hikhik

setuju dengan cik ca'ah. kalau lelaki ingat tarikh tu da kira happy da. pastu bagi dia relax hari tuh. tak payah buat keje rumah. makan luar ke si suami yg msk ke. bawak jln2. kalau bg brg yg dia suka, lagilah dia terharu. kalau sy cm handbag ke. kalau brg kms lagi menangis. huhu. bukan mata duitan. tapi rasa lebih dihargai gitu. sy akn pk mcm, oh smpi mcm ni dia hargai aku. sekadar pendapat. :)

kalu kite, kite nak a romantic candle light dinner! heheeee ... berangan!

hadiah yang ikhlas dari hati..xperlu mahal2..xperlu apa2 pon xpa..asal ikhlas...!=)

stuju dgn dyla... x perlu mahal2.. yang penting ikhlas... bwk si dia ke tempat yg tenang untuk relax pun dah ok.. x pun u ganti jadi surirumah untuk 1 hari.. buat setiap keja yg si dia buat setiap hari untuk u.. :)

Pada saya barang kemas (ada duit lebih kan) kiranyer mcm suprise la gitu.. Sure dia syiokk punya.. tapi tau la dulu wife jenis suka brg kemas tak or handbag lebih? So if brg kemas jejekla POH KONG n HABIB (ada SALE)..If Sale jejakla BONIA atau if banyak lebih duit COACH ..Terpulangla..sekadar suggestion.

sila tengok sini.

http://izzatiliyanasabri.blogspot.com/2011/07/kekemasan-blog-adalah-perisai-utama.html

belanja shopping..bestnyerrr...

saya pun taktau apa yang saya nak? huhuhu

haha nak bg kat isteri yerk ? ho sewt ! erm,kalo nsa,nsa lebih suka barang2 yg nsa boleh pakai sbb at least nsa and dia boleh nmpak hadiah 2..cth ? baju,tudung and bla3 :P

cant help ma...jarang sekali aku buat mcm ni.huhu...

yg penting ikhlas.huhu...

hadiah yg plg bermakna.. hadiah yg di beri tanpa di pinta. sy tak tahu pulak apa jenis hadiah yg perempuan btl2 suka. tgk apa yg dia minat juga tp kalau sy.. bg je apa2.. sy ttp suka

Biasanya Dato K bg kereta kat bini dia he he

aku pun pening2 ni nak pilih hadiah, huu

as for me, tak perlu hadiah yg mahal2. as long as dia igt, itu dah cukuppp wt kite happy. and, hv to admit lah, perempuan kdg2 nak jugak merasa benda mahal.

tp yg mata duitan bukan kdg2, sampai botak bf dia pasal kena bg hadia :DD

try bagi kotak kosong..bile die bukak,die tengok takde ape..bile die tanye nape kosong..

"sy nak bagi benda yang paling mahal dan bernilai tapi benda tu xnampak...cinta sy kat awak"
hahahah

paling best kalau lelaki dapat teka keinginan perempuan..memang happy gilerrlahh kalo dpt hehe

tak kisah bg pape, janji ikhlas. :p



tp kalau dapat bunga pon ok jugak. hehe *demand pulak*

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X