Pintu Ke Neraka Yang Sangat Awesome!

Artikel kali ini lebih kepada gambar-gambar yang dikumpul dari serata dunia khas untuk tatapan kawan-kawan.

Sedang aku mencari bahan-bahan untuk exam esok, banyak pulak aku terpandang gambar-gambar yang menarik dan cantik. Niat untuk study aku stopkan kejap. Apalah sangat study kan. HAHA.

So, pada hari ni, aku nak kongsi cerita mengenai 'The Door to Hell'  ataupun dalam bahasa melayu pekatnya Pintu ke Neraka. Nama pun dah cukup scary, apatah lagi untuk membayangnya.








Pintu ke neraka ini berada di Turkmenistan. Kalau korang usha-usha gambar di atas, bolehla fikir betapa panasnya keadaan dalam tu. Silap-silap kalau terjatuh, memang takde rupalah kalau panjat naik balik sekalipun.

Bila tengok tempat-tempat macamni, rasa diri ni kecik besa kecik besa je. Oh dunia. Banyak lagi tempat yang belum diterokai. Sekiranya hayat ni panjang, nak jugak aku pergi ke tempat-tempat yang indah di dunia ni. Indahnya ciptaan Allah.

Allah Maha Besar, Allah Maha Berkuasa. 


Encik Ji : Tapi kan, nak pergi tempat-tempat macamni kena pakai duit. Ni study pun malas. Apa da.
7 Komen untuk "Pintu Ke Neraka Yang Sangat Awesome!"

tgk gambar pun dah menakutkan.api jea.

semut hitam : cantik sangat2. jom pg sama2 :P

Nadia : baru nk study ni. esok exam. bestnyaaaa-_-'

nik ros : ni lah seni namanya. :P

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HANDAYANI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan kunjungi situs/website AKI MAULANA ~>KLIK DISINI<~  yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X