Kenderaan Kerajaan Dikecualikan Daripada Cukai

Satu petition yang dikemukan oleh CUEPACS ( Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam )

 Sumber : Bharian

Jika dilihat, ianya banyak menolong kenderaan-kenderaan kerajaan. Tetapi, jika dikaji secara mendalam, akan timbullah satu lagi masalah salah guna kuasa. Yela, tol percuma, siapa yang taknak. Silap-silap, semua kenderaan akan ada logo jabatan. HAHA

Kajian secara terperinci perlu dijalankan bagi meluluskan cadangan ini supaya tidak menimbulkan apa-apa masalah.

Apa kata korang? Nak tol free, kerja kat negeri yang takde tol. HEHE


5 Komen untuk "Kenderaan Kerajaan Dikecualikan Daripada Cukai"

hehe..ngri aku xde tol..nk masuk kuar hway LPT je kene tol..kekekeke

negeri apa yg takde tol tu eh?
nak pindah pi sana!

^^

Tak bagus sebab besar kemungkinan ada yang ambil jalan mudah untuk buat logo palsu -.-

untunglah. claim kat company sudah. melaka dgn johor setakat ni takde kot laluan dlm bandar yang kena tol. tapi kat selangor, cis. pantang sesat. bejuta kali lalu tol. buang duit wohhh.

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HANDAYANI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan kunjungi situs/website AKI MAULANA ~>KLIK DISINI<~  yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X