Perempuan Sewel Buat Facebook

Pernah korang jumpa perempuan sewel berfacebook? Mungkin juga dari kalangan member-member korang sendiri ataupun mungkin korang sendiri?

Perempuan sewel ini boleh dikatakan otaknya sakit yang mengalami krisis identiti tahap kritikal yang boleh menyebabkan gila. Siapa sebenarnya si sewel ini?

Perempuan yang suka mengupload gambar seksinya nya di facebook tetapi marah macam kena sawan khinzir bila orang komen mengarut. Tak ke sewel tu? Dah banyak spesies yang tak berapa sihat ni di facebook. Kejutan budaya facebook?


Si sewel ini memaki pengkomen-pengkomen yang kebanyakannya terdiri daripada akaun-akaun palsu. Apa guna dimaki golongan palsu, ada dorang kisah? Yang penting, gambar korang yang seksa tu menjadi bahan sajian mata pengikut nafsu. Silap-silap, gambar korang jadi sumber inspirasi pemuas nafsu di dalam jamban.

Gambar yang seksi ini tak semestinya gambar bogel, kerana mata manusia ni berbagai macam yang datang dari pelbagai nafsu, jadi, fikirlah sebelum upload gambar korang di facebook jika tak mahu berakhir menjadi salah seorang dari golongan sewel. Tak semestinya bertudung itu tidak seksi, jadi, pandai-pandailah korang berfikir, semua ada kepala otak, apa guna akal?

Marah itu tanda bermaruah? Memang bermaruah sangat. Upload gambar seksa korang itu juga dikira menjaga maruah? Ye kot. Masalah mental.

Kenapa aku marah? Sebab aku takleh tahan tengok kebodohan kawan aku sendiri. Belajar pandai, ilmu dah setinggi rumah banglo pak menteri, tetapi benda yang semudah tu pun tak mampu nak fikir.

Moralnya di sini, jangan jadi sewel.


14 Komen untuk "Perempuan Sewel Buat Facebook"

ada lagi 1 weyh perempuan guna gambar orang lain pastu bajet tu gambar dia huhu

aku sbgai orng pepuan pon malu gak tgok gmbr seksa ni..huhuhu

dunia akhir zaman... macam-macam perangai jumpa... kalau kat facebook, mcm2 perangai bleh jumpa...

pastu ada gak yg pesen upload gambar mucung itik,edit sampai tak nampak liang roma pastu bajet comel.
then bila ada org kata,
"eh,u comel la."

pastu dia akan jawab,

"eh,mne ade,comot je ni,kalau tak suke xpyh like ae"

wadahel!

tu taktik org murahan yg nk bnyk member kt fb,
hmmm kesian

kah malu dow nak ngaku part of pompuan bila tgk byk gila upload pitcha kat fb or any else.. kalau usha hat site guy dowang xde nk tnjuk tnjuk muka pun boley laku..

err.agak ganas ye entry ni. menakutkan. :|

itulah bahaya facebook. tegur dengan berhemah adalah cara yang terbaik. kalau mereka tak menerima, takpela sebab kita dah jalankan tanggungjawab kita. tegur dengan baik agar kita tak berdosa sekali. bukan dengan caci maki. :)

aku pulak pompuan yg pernah bajet pakai gambar lipas dlm facebook sebab nak promote kehebatan etymology lipas... adakah itu termasuk dlm kategori pompuan sewel? hehe.

hahaha betul tu. mmg sewel tu pon xleh pikir. apa ke jadahnya tol

JI ce kau jumpe yg jenis suka plak org komen pelik2 gambar dia..siap layan lagi..yang ni aku lagi pelik..spesis mana hala ni..huhu

lau aku terus remove fren jek. senang cter.

tak tau lah apa yg pompuan jenis macam tu nak sebenarnya. ish2.

Pompuan sewel jee Ltk Gmbo seksa dlm FB , dyorang sje jee nk cri publisiti murahan dlm Fb ..

prmpuan sewel juga marah kalau org kutok gmbr dia x comel x hot bagai..hahaha..pelik2. T__T

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X