Gambar bogel bakal disebarkan.

Pembacaan khusus untuk perempuan. Lelaki nak baca pun tak salah.

Bagi perempuan yang pernah berbogel di facebook, mahupun lain-lain laman sosial sekalipun, sila berhati-hati mulai dari sekarang kerana berkemungkinan besar gambar bogel korang itu akan didedahkan.

Di facebook sekarang, telah banyak page yang dicreate untuk mendedahkan gambar-gambar bogel perempuan yang malang. Gambar-gambar bogel di seluruh negara dikumpul dan diabadikan dalam satu page yang memerlukan korang untuk like untuk meng'komen'.

Tanpa memerlukan satu sen modal sekalipun, nafsu lelaki bakal dipuaskan melalui koleksi gambar-gambar korang tu. Hanya memerlukan butang download picture yang sememangnya sudah disediakan khas oleh facebook.

Tidak cukup dengan page, timbul pula isu akaun palsu yang dibuat untuk memalukan si perempuan. Gambar-gambar bogel mangsa didedahkan bagi menarik ramai lelaki untuk add. Penipuan karakter untuk membusukkan nama perempuan yang mangsa.

Jangan dedahkan gambal bogel korang tu di facebook jika tidak mahu menyesal pada masa akan datang. Baju singkat, menampakkan buah dada, kontrol ayu, bajet cun, semua gambar itu akan menjadi mangsanya. Cukup sekadar menaikkan nafsu lelaki.

Setakat dengan privatekan gambar tu, takde maknanya, kerana mungkin admin yang create page seks itu salah seorang daripada kawan anda yang pada luarnya suci, tapi hakikatnya iblis.


Encik Ji : kawan makan kawan. sodap
5 Komen untuk "Gambar bogel bakal disebarkan."

rmai pmpuan dh ditegur pn msih degil nk buang pic tu, nak ttup aurat..mcm2 lg

letak gmb kt mana2 pn bahaya sebenarnya. huhu,

manipulasi multimedia, dashyat tol

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X