Blogger Shoutmix

Istilah blogger Shoutmix ni memang sesuai untuk Bloggers masa sekarang.

Sebab first thing yang akan dicari oleh bloggers apabila jenguk blog-blog lain ialah shoutmix.

Tinggalkan satu komen di shoutmix, dan akan link ke blog lain yang turut komen di shoutmix tu.

Tapi, apabila tiada shoutmix, blog itu akan diClose serta-merta berikutan tiadanya shoutmix.

Para blogger shoutmix hanya akan meninggalkan jejak di shoutmix tanpa menjenguk entries yang menarik di dalam blog itu.

Hanya blog-blog otai yang akan dikomen , kerana blog-blog otai selalunya tiada shoutmix dan sudah ada pengunjung tetap.

Berbanding dengan blog-blog Mat Saleh, kebanyakannya tiada shoutmix, tapi sentiasa dipenuhi visitors.

Kawan-kawan semua, janganlah kita jadi Blogger Shoutmix ini, kerana apa gunanya blog jika tidak di baca, apa gunanya blog jika sekadar tengok.

Bersama kita membanteras Blogger ShoutMix.


SAY NO TO BLOGGER SHOUTMIX
(copy this picture and paste to your blog to show your support)


Encik Ji : blogger shoutbox plak?


6 Komen untuk "Blogger Shoutmix"

kalau dulu nak gak try x nak kai shoutmix..tapi kan ngan cara ni kite leh tahu org tu da follow atau x..tggal jejak..kan snang kadg2 mereka2 ni malas nak taip pjg..hehe..atau kadg2 da bace da komen sje betukar link dgn cre lebih mudah..hehe..kotnye leee..

sush xpkai shoutmix, nnt org trus close kitenye blog. xjumpe shoutmix katakn :p.

buwek..bukan blg no pun de shoutmix ke? tapi bukan jenis chipsmore tu..ape kejadah istilahnye tah

?? nmpk sgt yunz ni xbaca artikel. haha

En ji : hari ni baru first time aku baca kau punya blog. Aku shoutmix & follow kau bukan sebab nak suh ko follow aku balik, tapi aku rasa kau punya belogg ni sangat menarik. Sebab tu aku follow. Aku takkan simply follow kalau aku rasa blog tu tak best.

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X