Kenapa Justin Bieber dibenci?


Aku pun tak tahu apa salah budak ni sampai ramai orang benci dia ni. Walaupun aku tak minat dia, tapi takdela nak kutuk-kutuk dia tanpa sebab. 

Setelah survey secara membabi buta dibuat oleh aku , ini adalah beberapa alasan yang diberi oleh mereka serta keluarga mereka yang membenci Justin Bieber.

1) Lagu
- orang kata lagu sangat suck dan mengsuck kan. Aku bab lagu ni tak pandai pulak nak komen. Tapi suara dia takdelah teruk pun, cuma mungkin lirik dia entah pape tu yang buat orang tak suka. Yela, dok baby baby 27 kali sehari, mahunya orang tak benci. 

2) Muka jambu
- ini masalah manusia sendiri. tak suka tengok muka bieber yang jambu. Kalau macamtu, aku pun patut dibenci jugak oleh kerana kejambuanku yang melebihi tabi'i. HAHA. Mungkin lirik dia entah pape ditambah dengan muka yang jambu lagi menyakitkan hati manusia yang memang terkenal dengan sifat dengki.

3) Peminat
- Salah satu sebab mereka membenci Justin Bieber ialah disebabkan peminat JB sendiri. Yela, peminat-peminat JB ini sangat mengAnnoyingkan, kata mereka. Mengagung-agungkan JB tanpa batasan sedangkan lirik lagunya tidaklah sehebat kumpulan Search mahupun Amuk.

4) Kaya
- ini juga salah satu sebab mereka membenci JB. Mereka merasakan JB tidak patut menjadi kaya hanya dengan menyanyikan lagu yang diulang-ulang liriknya. Mungkin dengan pakej jambunya, itu yang membuatkan lagunya agak laku dikalangan peminat-peminatnya. Sedangkan mereka-mereka yang tidak dilahirkan hensem mahupun jambu, tetapi dengan pakej vokal yang lebih best tidak mendapat peluang menjadi popular. This is truely unfair! Kata mereka.

5) Gay
- aku pun tak tau dia ni gay ke tak. dan aku tak kisah pun. Bukannya aku minat dia ni pun. HAHA. Kalau tak betul tu, fitnah la pula kan. BERDOSA BESAR tau fitnah. Kutuk takpela kot. HEHE

Itu antara alasan-alasan yang diberi oleh skuad pembenci Justin Bieber, Korang pula camane? HAHA

Encik Ji : Suka main dengan baby. baby baby uuu


13 Komen untuk "Kenapa Justin Bieber dibenci?"

pasal aku kacak dr dia~ hee~

tak suka dia,tapi lagu boyfriend best! wuuuuuu ^^

teya pun tak suka dia , tapi tak de la teruk sangat . hehhe

menangis klu peminat bieber baca entry ni . haha 50-50 je . tk delah suka sngt or benci sngt . lyan je music dy ;)

haha. orang cakap sebab dia gay. entahlah. tapi lagu dia okay apa. ada lah jugak yang sedap sedap. layan jelah.

Agak2 ad sape2 x fhm maksud lagu baby dy 2?
Aku rase lagu2 dy merapik2 lirik dy..

hm..
Kenapa lha harus kayak gni.?
Menghina boleh tp jangan terlalu btol...
Smpai ad yg bilang dia gay...
Waduh...
Aku sebagai belieber nya juga sakit hati...
Ingat..
Fitnah lebih kejam daripada pembunuhan...

Haha org yg benci jb ni sebenarnya jealous .. Haha kesian .. Get a life lah suckers + haters .. Biar la muka jambu pun .. Asalkan lelaki muka comel je korang ckp gay .. Habis korang tu muka mcm apa plak . Tk sanggup aq nk kutuk sebab korang ciptaan Allah jga .

Love his songs..bile dgr first thing buat tgok lirik die..agak xde yg memcarut2 bru dgar..tpi kebanyakan lirik die,die mnceritakan tntg khidupan dia..that is a good things kan...hihi..apepon die mmg berbakat.. 😊

Love his songs..bile dgr first thing buat tgok lirik die..agak xde yg memcarut2 bru dgar..tpi kebanyakan lirik die,die mnceritakan tntg khidupan dia..that is a good things kan...hihi..apepon die mmg berbakat.. 😊

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HANDAYANI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan kunjungi situs/website AKI MAULANA ~>KLIK DISINI<~  yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

 
Copyright © 2014 JanganIgnore - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info
X